Воскресенье, 28.04.2024, 23:24
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2015 » Январь » 26 » Чемпионат Херсонской области по футзалу
    Чемпионат Херсонской области по футзалу
    10:56


    Регламент Фінальної частини Чемпіонату Херсонської області з футзалу сезону 2014-2015 років.

    I. Мета та завдання

    1. Змагання проводяться з метою подальшого розвитку та популярізації футзалу в Херсонській області.

    2. Визначення найсильніших футзальних команд і гравців області.

    3. Організація дозвілля молоді, пропаганда здорового способу життя.

    II. Керівництво змаганнями

    1. Загальне керівництво і контроль за організацією та проведенням змагань здійснює обласна федерація футболу.

    2. Безпосередня організація змагань покладається на комітет з проведення змагань херсонської обласноїь федерації футболу, та Херсонську обласну федерацію футзалу. 

    III. Учасники та умови проведення змагань

    1. До участі у заганнях допускаються команди спортивних та футбольних клубів, колективів підприємств, організацій та установ, учбових закладів, збірних районів, у складах яких грають футзалісти вікомстрше 16-років, які приймали участь в міських та районних змаганнях з футзалу в області в цьому сезоні у складах команд, які заявляються в обласні змагання. Гравці районних та міських команд, які не приймають участі у Фінальній частині обласних змагань, допускаються до змагань у складі будь-якої команди-учасниці обласних змагань. Не допускаються гравці футзальної "Екстра-ліги", першої ліги з футзалу та гравці професійних фтбольних ліг за винятком другої ліги. 

    2. Кожна команда має право заявити до участі у змаганнях 18 гравців. Дозаявка гравців припиняється після початку півфінальних турнірів. Гравець має право грати тільки за одну команду учасницю обласних змагань. 

    3. Гра складається з двох таймів по 20-хвилин. В зональних та півфінальних змаганнях за рішенням судівської колегії можливо зменшувати тривалість гри.

    4. За неявку на гру команді зараховується поразка 0:5, команді суперниці перемога 5:0.

    5. Керівники команд несуть повну відповідальність за поведінку гравців та вболівальників своєї команди, не мають права втручатися в дії арбітрів матчу, усі спірні питання вирішуються головною суддівською колегією згідно з Регламентом обласних змаган.

    6. Гравцеб, який отримає три попередження, пропускає наступну гру, якщо гравець отримав вилучення з гри, автоматично пропускає наступну гру та не має права брати участь у нступних іграх, доки не сплине термін дискваліфікації визначений ХОФФ та головною суддівською колегією.

    7. Перед початком фінального турніру всі попередження гравців анулюються.

    IV. Система проведення змагань

    Змагання фінальної частини Чемпіонату Херсонської області з футзалу складаються з трьох етапів:

    I етап - зональні змагання проводяться в шести підгрупах по 4-5 команд, розподілених за територіальним та спортивним принципом. До півфінальних змагань потрапляють команди, які зайняли 1 та 2 місця в зональних змаганнях.

    Змагання II етапу проводяться в трьох півфінальних підгрупах по 4 команди в кожній за коловою системою.

    До фінальних змагань входять команди, які посіли 1 та 2 місця в півфінальних змаганнях. 

    III етап - фінальний турнір шести кращих команд області проводиться в два раунди:

    Перший раунд - змагання у підгрупах по 3 команди в кожній - за коловою системою.

    Другий раунд - стиковий матч за 5-6 місце, півфінальні матчі: 1 місце групи А-2 проти 2 місце групи Б, 1 місце групи Б - проти 1 місце групи А, та матчі за 3-4 місця та фінал.

    Команди, які не потрапили до фіналу Чемпіонату області продовжують виступи в боротьбі за Малий кубок Федерації футболу, який проводиться в два етапи.

    Перший етап - команди, які не пройшли до фінальних змагань Чемпіонату, грають в зональному етапі Малого кубка федерації. 

    Другий етап - фінальний турнір кращих команд, які посіли 1 місця в зональному етапі Малого Кубку Федерації.

    V. Визначення переможців

    Переможець у колових турнірах визначається за найбільшої суми набраних очок (перемога - 3 очка, нічия - 1 очко, поразка - 0).

    У випадку рівності очок у двох або більше команд, перевагу отримує команда у якої:

    - кращий показник в іграх між собою;

    - найбільша різниця забитих і пропущених м'ячів в усіх іграх;

    - більша кількість забитих м'ячів в усіх іграх;

    - жереб.

    У разі нічийного результату в стикових матчах фінального турніру призначаються 6-ти метрові штрафні удари, у фіналі додатковий час 2 тайми по 5 хвилин, а потім 6-ти метрові штрафні удари до виявлення переможця.

    VI. Арбітраж

    Арбітраж змагань здійснює судівська колегія ХОФФ за правилами гри у футзал ФІФА-2011 з доповненнями 2012-2014 років.

    VII. Місця та терміни проведення змагань

    Змагання фінальної частини Чемпіонату області та Малий кубок федерації проводяться в лютому-березні 2015 року. Приїзд команд в перший день змагань до 10:00 в місто проведення. Місця проведення та склад учасників зональних турнірів будуть повідомлені після підтвердження команд про участь у змаганнях.

    VIII. Порядок оформлення документів та фінансові витрати

    Команда для участі у змаганнях подає у суддівську колегію:

    - заявочний лист у двох примірниках в якому назва команди, призвище, ім'я та по-батькові, рік народження гравців, віза лікаря про допуск до змагань, контактні телефони представників команди, копію громадянського паспорту на кожного гравця;

    - витрати пов'язані з участю команд у змаганнях, несуть організації, які відряджають команди згідно з чинним законодавством та цим Регламентом;

    - приймаючи команди несуть витрати по аренді спортспоруд на час проведення змагань, оплаті харчування медпрацівників та обслуговуючого персоналу на базі яких проводяться змагання, та витрати на оплату проїзду в обидві сторони суддівської колегії; 

    - витрати по оплаті суддівства ігор (2 арбітри, арбітр-хронометрист) у сумф 100 грн. за кожну зіграну гру несе команда учасниця гри;

    - витрати по нагородженню переможців і призерів Чемпіонату та Малого кубка федерації, оплаті харчування арбітрів та головної судівської колегії несе Херсонська обласана федерація футболу.

    Для участі у змаганнях команда перераховує членський внесок на рахунок ХОФФ або сплачує у бухгалтерію федерації внесок у сумі - 500 (п'ятсот) гривень р/р 26006222129001, КБ "Приват Банк" м. Херсон, МФО 352479, код ЄДРПОУ 24122661.

    До 01 лютого 2015 року коандам необхідно підтвердити участь у змаганнях за телефоном 095 - 470-58-14, або письмово по факсу 0552 26-28-22. 

    IX. Нагородження

    Команді, яка посіла перше місце у Чемпіонаті, присвоюється звання "Чемпіон Херсонської області з футзалу". Команда нагороджується Кубком, гравці, тренери - дипломами та золотими медалями.

    Команди, які посіли 2 та 3 місця нагороджуються Кубками, гравці та тренери медалями та діпломами відповідних ступенів.

    Команда, яка посіла перше місце в Малому Кубку Федерації нагороджується Кубком, гравці, тренери дипломами та медалями. Гравці команди фіналіста в Малому Кубку Федерації нагороджуються медалями та дипломами відповідного ступеня. Команди учасниці фінальних турнірів нагороджуються пам'ятними призами. Визначаються та нашороджуються призами кращі гравці Чемпіонату та Малого Кубку Федерації.

    X. Інші положення

    Усі питання, що не врегульовані даним регламентом вирішуються Президією ХОФФ.

    Просмотров: 796 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Январь 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 2
    Гостей: 1
    Пользователей: 1
    dimondino

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz