Четверг, 28.03.2024, 16:03
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2016 » Август » 1 » "FUTSAL SUMER FEST" 2016
    "FUTSAL SUMER FEST" 2016
    11:16

    Херсонские команды на турнире в Одессе.

    В этом году Херсон на турнире представляли две команды; "SW" - первый раз и постоянный участник турниров "Anserglob". 

    Сегодня про то, как играл "Anserglob":

     

    ПСВ (Одеса) – Ансерглоб (Херсон) 3:3 (1:1)

    Голи: Таранчук, 9, Войніков, 19, Недолуженко, 28 – Супаков, 10, Ленський, 21, 22

    «ПСВ» на правах головного фаворита і переможця минулого турніру одразу почав тиснути на ворота гостей. Двічі каркас воріт грав за «Ансерглоб», але знаний бомбардир Сергій Таранчук таки зробив свою справу – 1:0. Здавалося, що далі все піде за планом «ПСВ». Однак «зелено-білі» мали свою думку на цей рахунок і після розіграшу кутового зрівняли рахунок, використавши свою першу нагоду для взяття воріт у грі.

    Після того як рахунок став 1:1 «ПСВ» постійно атакував і таки досягнув свого, коли  Олег Войніков швидко розібрався в ситуації після помилки захисника – 2:1., але в середині другого тайму все перевернулося з ніг на голову. Роман Ленський елегантним фінтом на лівому фланзі прибрав опонента і надзвичайно точно пробив у дальню «шістку», а потім продемонстрував чудову гімнастичну підготовку. За мить пройшла контратака херсонців і він же знову демонструє дива акробатика у святкуванні – 2:3.

    Господарі почали рятувати гру замінивши воротаря на польового гравця і досягли свого, зрівнявши рахунок. А після цього Ленський міг стати супер героєм, але пробив зі своєї половини повз порожні ворота.

    Станіслав Гончаренко, заслужений тренер України: «Ця нічия відкриває горизонти для всіх. «Ансерглоб» – темна конячка і вони добре відбилися у цій грі. Подивимося, як вони себе проявлять впродовж усього турніру. Було видно, що «ПСВ» вийшло із думкою, що перемога від них нікуди не дінеться. Оесити краще підготовлені у футзальному плані, але херсонці з цим були не згодні і проявили свої амбіції та характер. Вони відчайдушно і добросовісно упиралися, а «ПСВ» хотів здобути перемогу на класі. Рахунок підтвердив боротьбу на майданчику і непоступливість «Ансерглобу».


    Ансерглоб (Херсон) – РПЛ (Київ) 3:1 (1:0)

    Голи: Міненко, 9, Ленський, 17, Лата, 27 – Коваль, 30

    Людина, яка придумала вислів «Воротар – це півкоманди» явно надихалася грою Дмитра Бондаря в рамці «РПЛ». Дмитро впродовж усього матчу крутився як білка в колесі, але він ще не всесильний і один гол в першій п’ятнадцятихвилинці херсонці таки забили.

    Безперервні атаки «Ансерглобу» продовжилися і в другому таймі, але на цей раз Бондар не зумів врятувати двічі. Роман Ленський після забитого голу порадував уже третьою варіацією сальто на цьому турнірі. Після третього голу херсонці дали пограти усім заявленим і «радикали» цим скористалися. Спочатку Олег Коваль пробив у стійку, а хвилиною пізніше зумів реалізувати свій момент – 3:1.


    Конструктив (Київ) – Ансерглоб (Херсон) 2:1 (2:0)

    Голи: Ардашніков, 5, Агеєв, 8 – Трофіменко, 29

    Херсонці з’явилися на майданчику значно раніше початку гри, що зайвий раз засвідчило серйозність їхніх намірів. Дебют їм і справді вдався, але надійну гру демонстрував Сергій Литвиненко. Далі ініціатива перейшла до господарів, які організували два голи підряд. Після цього гравці «Ансерглоба» так і не прийшли до тями, але «Конструктив» не зумів розвинути свій успіх.

    В другому таймі хід гри повністю контролювали кияни, а хлопці з півдня України намагалися щось організувати зі стандартних положень (аути, штрафні, кутові). Закривати всі питання мав Андрій Ардашніков, але замість удару з двох метрів в порожні ворота віддав неточну передачу на партнера. В наступній атаці Ігор Трофіменко відквитав один гол і забезпечив нервову кінцівку киянам та їхнім прихильникам. За хвилину, що залишилася, гості встигли створити три нагод, але камбек не відбувся.


    Ансерглоб (Херсон) – АБіП (Київ) 4:0 (3:0)

    Голи: Ленський, 2 (пен.), 7, Супаков, 8, Міненко, 24

    Вилучення: Пустованов, 9 (АБіП)

    Цей матч відзначився двома подіями – перше пенальті і перше вилучення на турнірі. Чергові кульбіти демонстрував гроза усіх воротарів турніру на траві Роман Ленський. Херсонці впевнено контролювали хід гри і лише у другому таймі «юристи» почали подавати ознаки життя, втім їм забити не вдалося. Лише в одному з чотирьох матчів на турнірі «абіпівці» змогли відзначитись. А ось в стані «Ансерглобу» святкують, адже команда пробилася у фінал Першої ліги.

    Олександр Ткачук, капітан «АБіП»: «В цілому, ті завдання, які ми ставили, ми виконали. Ми розглядали цей турнір більше як для відпочинку за результатами минулого сезону у футзалі і пляжному футболі, підняття командного духу. Звісно, не дуже приємно програвати останню гру 0:4, але кожна поразка у чомусь перемога. Ми зробимо для себе певні висновки і в наступному році виступимо краще.

    Було б добре замінити покриття на майданчику, бо тут гума і пісок, а з того, що мало б бути майже нічого не залишилося. По календарю врахували наші побажання щодо часу на який треба ставити ігри. Загалом по організації турніру враження позитивні. Є деякі питання стосовно суддівства. Я розумію, що будуть казати, що команда, яка програє, завжди матиме якісь питання до арбітрів. Проте, чесно кажучи, якщо арбітр дозволяє собі нецензурну лексику у відношенні гравців, то, мені здається, що це не зовсім добре.»


    Фінал

    Ансерглоб (Херсон) – Антарес (Київ) 3:4 (0:1)

    Голи: Супаков, 23, 24, Авраменко, 29 – Мазур, 5, 36, Кульгук, 32, 39

    Вилучення: Трофіменко, 40 – Дядюнець, 40

    У «Антареса» на останню гру залишилося лише двоє гравців на лаві запасних, але це їм не завадило продемонструвати характер. У першому таймі кияни непогано комбінували і цілком справедливо закінчили його з переможним для себе рахунком. Ніщо не передвіщало феєрії, яка на всіх чекала у другому таймі.

    На початку другої половини зустрічі нарешті увімкнулися уболівальники господарів з криками «Херсон! Херсон!» і після цього «Ансерглоб» наче підмінили. Спочатку дещо самонадіяно намагався зіграти Максим Дядюнець, який однією рукою намагався зупинити м’яч після удару Максима Супакова в ближній кут – 1:1. За хвилину Роман Ленський організував Супакову дубль. Дядюнець продовжував невпевнено грати і ледь витягнув з-під поперечини удар свого колеги, коли «вийшов погуляти» з воріт. Віктор Мазур оформив дубль і ми дізналися, що у киян теж є група підтримки. А під кінець Дмитро Кульгук в черговий раз продемонстрував, що не просто так носить капітанську пов’язку і забив надважливий гол – 3:4. Херсонці не знітилися і за 18 секунд до кінця їхній бомбардир Ленський зрівняв рахунок, але з порушенням правил. За 5 секунд до кінця Дядюнець реабілітувався за все витягнувши удар з пари метрів, а добивання прийшлося у стійку. От тільки одразу після цього він поліз у бійку з Ігорем Трофименком, який небезпечно пішов у підкат. Гра закінчилася обопільним вилученням, але результат залишився без змін.

    Просмотров: 585 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Август 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz