Пятница, 26.04.2024, 08:52
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2016 » Июль » 29 » "FUTSALL SUMER FEST" 2016
    "FUTSALL SUMER FEST" 2016
    22:32

    Херсонские команды на турнире в Одессе.

    В этом году Херсон на турнире представляли две команды; "SW" - первый раз и постоянный участник турниров "Anserglob". 

    Чорне Море (Одеса) – SW (Херсон) 3-1 (2-1)

    Голи: Пилипів, 3, Мансуров, 12, Гірка, 25 - Іванов, 5

    Коли перед тобою на паркет виходить четвірка у складі Федора Пилипіва, Максима Павленка, Раміса Мансурова, Олександра Гірки, то немає нічого дивного, що у тебе починають «труситися колінки». Саме це ми і спостерігали у виконанні херсонських гравці у дебюті стартової зустрічі турніру. Федір Пилипів швидко втілив стартовий натиск у одиничку на табло. Здавалося, що нас очікуватиме розгром, але цьому завадив швидкий індивідуальний прохід Євгена Іванова під час якого він обіграв і автора першого голу. Після пропущеного м’яча голкіпер господарів Костянтин Стародубовський постійно почав підключатися до атак своєї команди, що дозволило одеситам позбавити суперника м’яча і надій на швидкі контратаки. Досвід дозволяв гравцям господарів діяти у штучній більшості безпомилково, що врешті-решт і привело до другого взяття воріт. За цієї хиткої переваги «Чорного моря» команди й пішли на перерву.

    У другому таймі херсонці значно збільшили темп і намацали слабкі місця у захисних редутах «чорноморців». «SW» мало декілька нагод, щоб зрівняти рахунок, причому в захисті знову не встигав Федір Пилипів. Все йшло до забитого голу у ворота Стародубовського, але у вирішальний момент гри «чорноморці» взяли себе в руки і Раміс Мансуров забив «заспокійливий» гол – 3:1. Після цього переможці елітного фіналу АФЛУ спокійно довели матч до перемоги.

    Гру для нас резюмував не менш заслужений ветеран, ніж ті, що були на полі, щоправда суддівського цеху – Віталій Олійник: «Чорне море» було сильніше, тому і виграло. В другому таймі одесити «вийшли на сигареті», але було видно, що можуть додати у будь-який момент, що вони і зробили. Хлопці з Херсона для свого рівня зіграли нормально.


    SW (Херсон) – Атлет (Житомир) 1-4 (1-2)

    Голи: Кузнєцов (14) – Демчик (10), Алексєєв (14, 26), Полтко (17)

    Колективи з Херсону та Житомира продовжили ігровий день на футзальному фестивалі. Як виявилось, ці дві команди були не такі жадні на голи, продемонструвавши відкритий і видовищний футзал.

    Початок матчу однозначно був за житомирянами. Витримавши гросмейстерську паузу, Атлет точним уколом вийшов уперед на 10 хвилині. І варто було лише SW зрівняти рахунок, як житомиряни знову відпрацювали свою первагу.

    Другий тайм знову приніс гол для Атлета – Полтко виявився першим на добиванні і, мабуть, сам не зрозумів, як примудрився влучити у порожні ворота, адже схопився за голову. Зігравши ще кілька хвилин, SW пішли ва-банк і зняли голкіпера. Одразу ж тлет був замкнутий на власній половині і херсонці мали два підряд вбивчі моменти, але не реалізували їх. Розплата була безжальною – спочатку Алексєєв примудрився проштовхнути м’яча з незручної позиції у ворота, а потім номінальні господарі залишились в меншості – не витримали нерви у Помигалова. У більшості Атлету не склало труднощів довести матч до перемоги.

    Комфорт-Сервіс (Рівне) – SW (Херсон) 5-4 (3-2)

    Голи: Басич (3), Новак (8 с.в.), Піддубний (11), Сондак (13), Концеба (29, 30) - Волонтірь (6), Кравец (26), Іванов (29)

    Після червоної картки у попередньому матчі херсонський SW вимушений був виходити на гру з Комфорт-Сервісом без свого лідера, Леоніда Помігалова. Забігаючи наперед відмічу, що загін не помітив втрату бійця (це хороша новина для Херсону), але й на перемогу не награв (це вже погана новина…).

    Активність рівнян втілилась в забитий м’яч вже на третій хвилині, постарався Басіч. Одразу ж у SW знайшлась відповідь у вигляді голу Волонтиря. А вже через три хвилини Комфорт взагалі був у ролі наздоганяючи – прикрий рикошет від Новака змусив капітулювати Котюка. В такі моменти зазвичай велика відповідальність лягає на плечі лідерів, і з нею лідери рівнян впорались досконало – Піддубний і Сондак повернули гру у звичне для своєї команди русло.

    Усі ключові епізоди другого тайму вмістились у відтинок часу з 29 по 30 хвилину. Саме тоді Павло Концеба оформив дубль, чим практично зняв питання про переможця зустрічі. І саме тоді Іванов таки змусив Котюка ще раз витягати м’яча з сітки воріт, що ніяк на розподіл очок вже не вплинуло.


    Фаэтон (Одесса) - SW (Херсон) 4-2 (2-1)

    Голы: Логинов (6, 22), Колкер (12, 36) – Криворучко (4), Волонтырь (34)

    Будем откровенны – это был не самый результативный матч для футзала. Но в плане интересных моментов за эту игру их можно было насобирать не один десяток.

    Без дисквалифицированного Помигалова атака херсонцев выглядела в этом матче незавершенной – не хватало человека, способного выиграть борьбу на любом оторезке площадки. Хотя, в целом игра черных понравилась – быстрые проходы по флангам, разрезающие передачи, множество классных ударов. И счет SW открыли первыми – Криворучко продемонстрировал всем присутствующим голеодорские навыки. Правда, Фаэтон на этом турнире как раз славиться тем, что умеют ребята играть по ситуации. Несколько плотных отборов, комбинаций – и сет сравнен. В средине тайма хозяева площадки и вовсе вышли вперед благодаря стараниям Колкера. А когда нужно было удержать счет, на помощь приходила излюбленная тактика пятого полевого.

    Казалось, кто забьет во втором тайме первым, тот и победит. Наши предположения подтвердились – В самом начале тайма Логинов делает счет 3-1 после великолепного разрезающего паса от Девдариани. Ну а добил SW все тот же Колкер, разыграв с партнером красивую комбинацию, будучи пятым полевым.

    Как ни пытались SW в концовке матча хотя бы сравнять счет, вратарь и каркас ворот Фаэтона оставили счет неизменным.


    Фаэтон - стал победителем Первой лиги

    Просмотров: 633 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Июль 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz