Пятница, 29.03.2024, 08:52
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2012 » Сентябрь » 4 » Інтерв'ю голови обласної федерації міні футболу футзалу сайту sportgazeta.ks.ua
    Інтерв'ю голови обласної федерації міні футболу футзалу сайту sportgazeta.ks.ua
    14:07

    Олексій Левченко : 

    «У вересні плануємо провести міжнародний турнір з футзалу в Херсоні »

    -В Херсоні існувала професійна міні-футбольна команда «Продексім», вона мала гарні результати, грала відбіркові матчі за право виступати у Вищій лізі, але потім цей клуб припинив своє існування, чому?

    -Ми проводили відкритий чемпіонат Херсона з футзалу, в якому команда «Продексім» за два роки не зазнала жодної поразки, їм стало не цікаво, і вони вирішили заявитись до Першої ліги чемпіонату України. Згодом, напевно, у президента клуба почалась фінансова криза, він повністю відійшов від футзалу і зараз допомагає розвивати великий теніс в Херсоні.

    - Ви намагаєтесь супроводжувати нашу національну збірну на міжнародних змаганнях, взагалі, допомагати розвитку футзалу в Україні. Які подальші кроки в цьому напрямку?

    -Дійсно, ми організовуємо  товариські зустрічі в Херсоні, наприклад, минулі з Молдовою та Казахстаном. В цьму році плануємо провести міжнародний турнір серед клубів, ми вже запросили команди з Польщи, Білорусі, Росії, також дві херсонські команди і одна миколаївська. Дата проведення турніру – 28 та 29 вересня.

    -Олексій Юрійович, у Вас була ідея об’єднати всіх прихильників міні-футбола, створити збірну Херсона і заявити її у Першу лігу чемпіонату України?

    - 800 тис.грн!

    - Зрозуміло, це питання знаходиться тільки у фінансовій площині. Плануються нововведеня в новому чемпіонаті Херсона, можливо, нові команди?

    -  Як завжди, будемо проводити чемпіонат Херсона, потім відкритий чемпіонат області. На чемпіонат завжди заявляються багато команд, як і в минулому році чемпіон розіграшу, за рахунок коштів місцевої федерації футзалу, поїде на фінальні змагання серед аматорських клубів.

    -Яке Ваше ставлення до натуралізації гравців, зокрема , до збірної Азербайджану (прим.авт. склад збірної Азербайджану: Феліпо Рібейро дос Сантос, Біро Жаде, Тіаго Родрігез, Алвес Едіглеусон ), де багато «азербайджанських» прізвищ?

    - До речі, ці хлопці грали в Івано-Франківських клубах. В Азербайджані нафта, багато грошей; коли я був з національною командою, ми грали відбірковий матч, одразу після якого розпочинався матч волейбольної Ліги Чемпіонів.

    -Можливо, що в майбутньому національна збірна зіграє відбірковий матч в Херсоні?

    - Справа в тому, що для таких матчів у нас є тільки один спортивний комплекс в Харкові. Тому що необхідно мінімум 500 індивідуальних пластикових стільців. Хочу вам сказати відверто, що наш зал ми атестували, але відбіркові матчі, він не зможе прийняти. Товариські зустрічі, трішки прикриваючи очі УЄФА і федерації, ми проводимо і цього року плануємо зіграти з Румунією. В місті існує проблема з готелями, для того, щоб розмістити делегацію 50 осіб в однакових умовах, слід знайти велику кількість пристойних кімнат в різних готелях, незважаючи на не зовсім комфортні умови, наприклад, «Інтуриста» або «Меридіана». Є проблеми, але ми все ж намагаємося організовувати міжнародні зустрічі в Херсоні.

    sportgazeta.ks.ua

    Просмотров: 788 | Добавил: seiko | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Сентябрь 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz