Суббота, 20.04.2024, 07:24
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2016 » Июнь » 2 » Новый гениральный директор
    Новый гениральный директор
    07:26

    как сообщает официальный сайт http://fckristal.com/

    Херсонський «Кристал» очолив новий генеральний директор

    Ним став уболівальник із багаторічним стажем і депутат міської ради Євген Матковський

    12106770_886427454765218_6822949608583258733_nУже кілька років поспіль ФК «Кристал» переживає не кращі часи. Нестабільне і невчасне фінансування впливає на тренувальний процес, невдалі результати у другій лізі та імідж клубу у футбольній спільноті України.

    Змінити ситуацію і взагалі підхід до діяльності головної команди Херсона обіцяє новий гендиректор клубу Євген Матковський. Будучи активним лобістом підтримки «Кристала» міською радою у попереднє міжсезоння, Матковський зазначав, що наш обласний центр мусить вивести «Кристал» на новий рівень. Взагалі тема спорту і футболу зокрема дуже близька новому гендиректору, якого не перший рік звикли бачити на фанатській трибуні «Кристала». Депутатський мандат у міській раді, особисті знання футбольної «кухні», членство у депутатській комісії з питань молоді і спорту та амбітна мотивація зробити «Кристал» справжньою гордістю Херсона – це ті інструменти, якими Євген Матковський збирається досягати успіху.

    «Я бачу для себе кілька основних напрямків роботи. По-перше, знайти додаткове фінансування для клубу, аби максимально корисно провести підготовчі збори до нового сезону. По-друге, я хочу, аби всі знали, що «Кристал» – чесний, надійний клуб, у якому поважають спортивні цінності, людську працю і виконують свої обіцянки перед футболістами і вболівальниками, – говорить Євген Матковський. – Тому я працюватиму над поліпшенням іміджу клубу і розширенням його діяльності в місті. Шукатиму однодумців серед місцевих бізнесменів, рекламодавців, медіа. Важливо розуміти, що футбольний клуб – це не просто тренери, футболісти, адміністратори. «Кристал» – це показник успішності міста, його бізнес-клімату, ставлення до спорту. Це і прояв місцевого патріотизму, виховання прикладу гордості для молоді».

    За словами Матковського, він знайшов порозуміння з міським головою Володимиром Миколаєнком щодо необхідності розвитку «Кристала».

    «Мер підтримує мої прагнення, так само як і більшість депутатського корпусу в міській раді. Сподіваюсь, і решта херсонців допоможуть зробити «Кристал» успішним, – каже Матковський. – Постараюсь поліпшити умови роботи тренерів і футболістів. Зокрема, буду наполягати на виділенні коштів для будівництва футбольного поля зі штучним покриттям, аби тренувальний процес можна було вести за будь-яких погодних умов. Почнемо по-новому співпрацювати з уболівальниками, спробуємо запустити соціальні й іміджеві проекти. Я хочу повернути херсонців на стадіон, зробити так, аби відвідування матчів «Кристала» стало доброю сімейною традицією. Але про все ми розкажемо у свій час. У міжсезоння нас чекає складна робота».

    Просмотров: 796 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 1
    1 3  
    0
    Я честно говоря не против, дай Бог чтобы у него все получилось, не понятно только одно, разве нет более "фахового" человека, а еще лучше с положительным опытом подобной работы. А то у нас все специалисты на все руки мастера, и швец и жнец и на дуде игрец, а еще и вышивать умеет, а главное что у него "кристалловское сердце". Хай щастить Євген, подивимось на твої результати.

    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Июнь 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz