Суббота, 18.05.2024, 06:19
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2014 » Ноябрь » 12 » "Продэксим". Первая лига. Матч № 2.
    "Продэксим". Первая лига. Матч № 2.
    15:13

    13 ноября свой второй матч в стартовавшем на минувшей неделе чемпионате Украины среди команд первой лиги сыграет херсонский "Продэксим", Вашему вниманию предматчевая информация с сайта соперника херсонской команды:


    начало матча 13 ноября в 14:30
    на сайте http://sportlider.km.ua
    смотрите он-лайн трансляцию матча
    «СПОРТЛІДЕР-2» — «ПРОДЕКСІМ». АНОНС

    Чи вдасться підопічним Романа Шевчука здобути першу перемогу в сезоні?

    У четвер, 13-ого листопада, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер-2». В рамках 2-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука у рідних стінах поміряються силами з херсонським «Продексімом», який повернувся на всеукраїнську арену після кількарічної перерви.

    Херсонський клуб в першому турі приймав на власному паркеті «Рятувальник» з міста Ромни. Звітний поєдинок видався неймовірно напруженим та багатим на забиті м’ячі, який загалом глядачі побачили аж десять. Вирішальною стала вища індивідуальна майстерність гравців «Продексіма», які в потрібний момент таки зуміли переламати хід подій на свою користь, довівши в підсумку справу до перемоги із рахунком 6:4, і очевидно, що у Хмельницькому команда з Херсона прикладе максимум зусиль, аби здобути чергові три очки. Кістяк «Продексіма» складають переважно місцеві виконавці, серед яких найбільше виділяються капітан команди, Дмитро Бербенцев (автор дубля у ворота «Рятувальника» — прим. автора), та досвідчений Валентин Сопільняк, який левову частку своєї кар’єри провів у нині спочилому дніпропетровському «Будівелі».

    «Спортлідер-2» ж свій поєдинок першого туру змагань прододив у Києві, де зустрічався із дебютантом турніру, місцевим «ХІТом». Підопічні Романа Шевчука блискуче розпочали гру, забивши двічі забивши протягом перших п’яти хвилин у ворота свого більш зіркового опонента. Кияни не опустили руки, і вже невдовзі відквитали один м’яч зусиллями Зборовського, а ще через декілька хвилин встановив паритет Андрій Борсук – 2:2. Варто віддати належне підопічним Романа Шевчука, які намагалися не поступатися своїм опонентам ні в єдиноборствах, ні в ігрових аспектах. Крім того, на окрему увагу заслуговують контратаки хмельничан, які нерідко призводили до небезпечних ситуацій біля воріт Лисенка. Саме після однієї з таких контратак Романюку вдалося втекти на побачення з Лисенком і пробити в дальній кут — 3:2. «ХІТ» зумів проявити характер, та за півхвилини до перерви вдруге в цій грі зробив рахунок на табло рівним – 3:3.

    У другому таймі господарі майданчика стали більше грати першим номером. Відповідно, роботи у Алексейчука стало трохи більше. І він, у міру сил і можливостей, намагався виручати свою команду, і робив він це дуже навіть непогано. Голкіпер «Спортлідера-2″ рятував своїх партнерів від неприємностей практично увесь другий тайм. Проте, на 35-ій хвилині і він виявився безсилий, коли м’яч після несподіваного удару Ігоря Борсука опинився в сітці воріт. Проте, молоді хмельничани відповіли шикарною по виконанню комбінаційною атакою, яка утілилася в гол Шеремети. І це — вже 4:4. Проте, як показали подальші події, це був ще не кінець драми. Усе найцікавіше почалося після того, як Назаренко вивів господарів вперед. «Лідери» занервували і привезли собі дабл-пенальті. Проте, Корнійчук не зміг реалізувати 10-метровий — м’яч, на щастя для хмельничан, пролетів повз ворота.

    Здавалося, що після цього психологічний фактор буде на стороні хмельничан. Більше того — вони незабаром змусили своїх візаві фолити, проте «ХІТу» ціною неймовірних зусиль таки вдалося втримати свою мінімальну перевагу. В підсумку — мінімальна поразка «Спортлідера-2» з рахунком 4:5, проте гра, яку продемонстрували підопічні Романа Шевчука в цьому матчі справедливо заслуговує лише позитивних відгуків, що підтвердили і київські фани, які після фінального свистка проводжали подолян з паркету гучною овацією, і очевидно, що у рідних стінах «лідери» прикладуть максимум зусиль аби здолати «Продексім» та здобути першу перемогу в сезоні.

    Усі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться у четвер, 13-ого листопада, у спорткомплексі УМВС. Початок матчу – о 14:30.

    Просмотров: 668 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 1
    1 Гость  
    0
    «СПОРТЛІДЕР-2» — «ПРОДЕКСІМ» 7:0(((

    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Ноябрь 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz