Вторник, 23.04.2024, 12:53
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2016 » Сентябрь » 5 » Заява ФК «Кристал» щодо інциденту в Хмельницькому
    Заява ФК «Кристал» щодо інциденту в Хмельницькому
    16:52

    Після матчу 7 туру між гравцями «Поділля» та «Кристала» сталася сутичка

     

    Команда-господар, на нашу думку, не змогла забезпечити належний рівень охорони громадського порядку під час проведення матчу. Через це хмельницькі уболівальники після закінчення матчу змогли наблизитися до футболістів «Кристала», почали погрожувати їм фізичною розправою, принижували їх нецензурними словами.

    При вході до підтрибунного приміщення гравці «Поділля» провокували гравців і тренерів «Кристала» на конфлікт, застосовуючи нецензурну лексику. На емоціях виникла словесна перепалка і сутичка.

    У конфлікт втрутилися працівники поліції Хмельницького, які вирішили зупинити конфлікт застосуванням спецзасобу – газового балончика «Терен» на відстані, менше 2 метрів. В результаті чого гравці, тренери і адміністрація «Кристалу» отримали подразнення слизової оболонки очей. Один із гравців «Кристала», Євген Фальковський, був змушений звернутися за медичною допомогою до лікарні. Після обстеження у Фальковського діагностували хімічний опік І ступеня лівого ока.

    Після інциденту тренери і гравці «Кристала» звернулися з колективною заявою на ім’я начальника патрульної поліції м. Хмельницький лейтенанта Костенка О. О. з проханням вжити заходів щодо неправомірного, на думку ФК «Кристал», застосування капралом поліції Сидорчуком спеціального засобу «Терен», в результаті чого постраждали люди (фото заяви і довідку з лікарні додаємо). Варто додати, що коли автобус з гравцями «Кристала» поїхав до відділу поліції для написання заяви, поліцейські, які супроводжували автобус, намагалися вивести команду за місто, а не до відділу поліції, на чому наполягала команда «Кристал».

    ФК «Кристал» вважає, що працівники патрульної поліції могли припинити конфлікт у значно гуманніший спосіб, не перевищуючи службових повноважень. Ми сподіваємось, що поліція Хмельницького врахує цей негативний досвід у спілкуванні з громадянами, а винні в інциденті патрульні будуть покарані після службового розслідування. 

    ФК Кристал

    Просмотров: 446 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Сентябрь 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz