Понедельник, 29.04.2024, 01:29
Кафе "СПОРТ"
 
Меню сайта
Друзья сайта
  • ФК "Кристалл" Херсон
  • Управление молодёжи и спорта г. Херсон
  • Про Херсонский спорт
  • ХК "Днепр" Херсон
  • Ассоциация мини-футбола Украины

  • Главная » 2015 » Март » 6 » Финал АМФУ в Запорожье
    Финал АМФУ в Запорожье
    13:56


    Менше місяця залишається до головної події не тільки аматорського футзалу, а й аматорського спорту України - Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної ліги. Протягом 5 місяців 960 команд з 27 міст і більше 10 000 гравців борються за право взяти участь у фіналі. Адже тільки чемпіони міст зможуть наприкінці березня визначити кращу аматорську футзальну команду країни. У кого які шанси на участь у фіналі?

     

    Херсон

    Тут претендентів на чемпіонський титул відразу шість - це всі команди вищої ліги, сформованої за підсумками попереднього етапу. Вся боротьба ще попереду.

     

    Кривий Ріг

    Попереду минулорічний чемпіон - «Конкорд». Команда впевнено лідирувала впродовж всього чемпіонату, але в останньому турі поступилася «Фавориту» і дозволила своєму найближчому переслідувачу - «Колосу» з Софіївки скоротити відставання. Тепер за втраченими очками «софієвці» відстають від «Конкорда» на два очки.

     

    Жовті Води

    Попереду КРИПТО і «Титан» (Вільногірськ) - по 25 очок. На чотири очки відстає «Агро-лідер» з П'ятихатського району. Попереду зустрічі аграрного лідера з сьогоднішніми лідерами турнірної таблиці, і саме ці матчі найбільше вплинуть на розташування місць в лідируючій трійці.

     

    Київ

    Лідирує СОК «Штурм». Також шанси на перемогу є у команд «Olimp» і «Альтернативи». До закінчення чемпіонату Києва залишилося 2 тури. Саме в очних протистояннях визначиться чемпіон міста.

     

    Запоріжжя

    Один з найцікавіших і сильних чемпіонатів, до закінчення якого залишилося три тури. Лідирує «Імекс», але після поразки лідера в останньому турі від АРПІ ситуація в таблиці вкрай загострилася. «Сиал Джет» відстає від лідера на два очки, АРПІ - на три. Багато чого вирішиться 28 лютого, коли «Імекс» зіграє з «Сиал Джет».

     

    Миколаїв

    Тут лідирує «Арсенал-Степове». «Торпедо» відстає на шість очок, але має два матчі в запасі і очну зустріч з лідером в останніх турах.

     

    Дніпропетровськ

    На першому місці «Ювіком», який за три тури до закінчення має хороші шанси стати чемпіоном. Теоретично, за перше місце ще може поборотися «Техмаш», проте наздогнати і перегнати лідера йому буде вкрай складно.

     

    Хмельницький

    Тут у кожному дивізіоні розпочалася стадія плей-офф, в ході якої кращі вісім команд визначать переможця.

     

    Житомир

    За 2 тури до закінчення чемпіонату лідирує срібний призер Елітного фіналу АФЛУ минулого сезону «Промінь». На 3 очки відстає ФК «Атлет». Саме ці команди зіграють в останньому турі 7 березня між собою і визначать чемпіона.

     

    Черкаси

    У Черкасах чемпіонат майже завершився. Визначилися три з чотирьох учасників плей-офф - «Шарм», «Альтаїр» (у складі якого виступають Сергій Якунін, В'ячеслав Чуднов і Валерій Замятін), і «Цетус». Четвертий учасник визначиться після проведення відкладених матчів, а чемпіона ми дізнаємося 9 березня.

     

    Кременчук

    Чемпіоном міста стала «Кілікія».

     

    Одеса

    Тут перед останнім туром лідирує «ЮТА Грасс», випереджаючи «Кодиму» на три очки. Все вирішиться в останньому турі, 27 лютого.

     

    Івано-Франківська область

    У міському чемпіонаті Івано-Франківська впевнено лідирує і має хороші шанси на чемпіонство «Гранд-Корона», а в чемпіонаті Івано-Франківської області, команді «Епіцентр К», щоб стати чемпіоном, залишилося набрати всього лише одне очко в двох матчах. Завдання більш ніж реальна.

     

    Волинська область

    Чемпіон Волинської області - перший учасник Всеукраїнського фіналу АФЛУ - визначений. Це команда «Надія» (Хорив). В останньому турі команда з Хорива обійшла «Волиньагротех» і завоювала золоті медалі.

     

    Кіровоградська область

    За два тури до фінішу попереду «Енерго». На три очки менше у торішнього чемпіона - УВС «Олімп». Все вирішиться в останньому турі, коли команди зіграють між собою.

     

    Іллічівськ

    За шість турів до фінішу «судноремонтник» випереджає «Шустов» на два очки і має гру в запасі. Очна зустріч лідерів відбудеться в передостанньому турі.

     

    Дрогобич

    Тут чемпіонат вже завершився, чемпіоном стала «Галіція».

     

    Вінниця

    До завершення футзального марафону залишилося три тури. Лідирує МФК «Енергетик». На три очки від нього відстає МФК «Кімберлі». І тут розв'язка, схоже, настане в останньому турі, коли команди зіграють між собою.

     

    Тернопіль

    За кілька турів до закінчення чемпіонату лідирують «Агрон-Королівський смак» і «Металіст». Як і в деяких інших чемпіонатах, тут все вирішиться останньому турі, коли два лідери зійдуться в очному поєдинку.

     

    Полтава

    У Полтаві чемпіон визначився. Це ПЗМС, який в останньому турі в драматичному матчі переграв «Бруклін» - програючи по ходу зустрічі 0:2, «склодуви» переломили хід поєдинку і перемогли з рахунком 5:2.

     

    Нікополь

    Попереду «ІНТЕРПАЙП Нікотьюб», за ним на відстані трьох очок «Співдружність». Попереду ще вісім турів (в Нікополі граються спарені тури, по два в кожен уїк-енд). А тому говорити про велику перевагу однієї з команд передчасно.

     

    Южноукраїнськ

    За тур до фінішу «Автолокомотив» випереджає «Енергію» на два очки. Все вирішиться в останньому турі.

     

    Ізмаїл

    Тут до кінця чемпіонату п'ять турів. Лідирують «Євромода» і «Сигнал», які набрали однакову кількість очок - по 23. На чотири очки відстає «Митник». Ясно, що нічого не ясно.

     

    Львів

    У Львові чемпіонат триває. Зі значним відривом лідирує срібний призер минулого Всеукраїнського фіналу - «Княжий ринок».

     

    Енергодар

    І тут все вирішиться в останньому турі - місцева «Баварія» зіграє з «Ветераном-ЗАЕС», який випереджає на одне очко.

     

    Бердянськ

    Тут чемпіон уже відомий - за тур до фінішу чемпіоном вперше став «Агрінол».

    Просмотров: 568 | Добавил: dimondino | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входа

    Календарь новостей
    «  Март 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Поиск

    Друзья сайта

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz